De herfstkleuren 2019 starten weer!

Binnenkort starten de ‘HERFSTKLEUREN 2019’!
Herfstkleuren zijn activiteiten die georganiseerd worden voor mensen die graag actief en fit willen blijven en het leuk vinden om dit samen met anderen te doen. Iedereen uit Nijmegen- Noord, Oosterhout en Slijk-Ewijk kan mee doen.
Binnenkort liggen er weer informatieboekjes in alle wachtkamers op ONS Gezondheidserf en Dorpshuis De Schakel Oosterhout – gld en Dorpshuis Slijk-Ewijk. Bent u nu al nieuwsgierig geworden? Kijk op deze pagina bij de evenementen. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Overbetuwe, VV OSC, Sparkcentre Ons Erf, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Huisartspraktijk Oosterhout, Fysiotherapie de Enk, Oefentherapie Cesar De Lint, DiĆ«tistenpraktijk Beter in Balans, Logopediepraktijk Roost/Hermsen, Buurtzorg Lent-Oosterhout, podoloog RenĆ© de Wijse, psychologenpraktijk Derksen & Klein Herenbrink