Bijeenkomst Walking Football, Old Stars

  Lijkt het u leuk om af en toe actief bezig te zijn? Heeft u altijd al een willen voetballen in een team of misschien was dit een hobby vroeger… Bezoek dan de bijeenkomst voor de Old Stars!
De bijeenkomst gaat over het oprichten van een Walking Football-team binnen Oosterhout, Slijk-Ewijk en Nijmegen Noord Oosterhout. Het is voor iedereen die het leuk lijkt de sport Walking Football te beoefenen.
Het Walking Football is een nieuwe voetbalvorm waardoor het mogelijk is om een leven lang van voetbal te blijven genieten. Een voetbalvorm in wandeltempo, waarbij de bal niet boven heuphoogte komt en dat op een kwart veld wordt gespeeld. Opgeven kan door een mail te sturen naar Elize.vanheuveln@han.nl of door u in te schrijven op de lijst die ligt in de dorpshuizen van SLijk-Ewijk en Oosterhout en in de Klif bij de biljarttafel.

De bijeenkomst vindt plaats op 7 december van 10 tot 11 uur op ONS Gezondheidserf, in de ruimte van het SPARKcentre. Van Boetzelaerstraat 16, Nijmegen