De eerste herfstkleuren activiteiten zeer succesvol

De Herfstkleuren zijn gestart! Op 3 oktober zijn wij met veel enthousiaste bewoners uit Oosterhout, Slijk-Ewijk en Nijmegen Noord met de zonnetrein vanaf de grote kerk in Oosterhout door de Grote Boel in Nijmegen -Noord gereden. Onder leiding van een deskundige gids hebben wij uitleg gekregen over de nieuwe ontwikkelingen rondom de nieuwbouwwijken in Nijmegen -Noord. Tussendoor hebben wij samen koffie en thee in het prachtige nieuwe café van de historische tuin Warmoes – Historische Tuinderij Lent, en daarbij ook een lekker gebakje gegeten. Bij de Warmoes heeft Diëtistenpraktijk Beter in Balans van ONS gezondheidserf wat verteld over de vergeten groenten en fruit en zijn er lekkere recepten uitgedeeld.

Op 12 oktober heeft de tweede activiteit van Herfstkleuren plaatsgevonden: Biowalking. De start hiervan was bij ONS Gezondheidserf. We zijn met een groepje het bos in gegaan onder leiding van twee natuur gidsen. Zij gaven veel informatie over wat groeit, bloeit en leeft in de natuur. Na een wandeling van 3 kilometer tussen de herfstkleuren, hebben we gezellig buiten koffie gedronken met een heerlijke banencake erbij en 27 graden!  Het was een zeer geslaagde ochtend! 

Heeft u deze activiteit gemist? Geen zorgen! Er zijn nog twee andere Biowalkingen gepland op 08-11-2018 en 13-12-2018. Hopelijk zien we u dan.

Wilt u ook meedoen met de leuke activiteiten van Herfstkleuren? Kijk dan bij onze evenementen en geeft u zich op. Dat kan door een mail te sturen naar spark@onsgezondheidserf.nl of de aanmeldstrook in te vullen die in de dorpshuizen van Slijk-Ewijk en Oosterhout liggen en in de wachtkamers bij ONS Gezondheidserf.