De Herfstkleuren starten weer!

De HERFSTKLEUREN starten weer. Ze zijn bedoeld voor mensen die graag actief en fit willen blijven en het leuk vinden om dit samen met anderen te doen.

20 nieuwe studenten zijn in ONS Sparkcentre begonnen met hun praktijkopdrachten. De Gemeente Overbetuwe vindt de “herfstkleuren” en “lentekriebels” een groot succes en maakt ze ook deze herfst weer financieel mogelijk! Wij zijn dan ook blij u maar liefst 10 “Herfstkleuren” aan te kunnen bieden die begeleid worden door studenten en zorgveleners. Kijk bij onze evenementen op de site of op facebook om ze allemaal te zien. Volgende week zijn de flyers weer overal te vinden: in de dorpshuizen van Slijk-Ewijk en Oosterhout, in de wachtkamers bij ONS Gezondheidserf en in de @Dorpsgeluiden. U kunt zich aanmelden door de bijgevoegde aanmeldstrook in te vullen en op een van de aangegeven punten in de bus te doen. Of door een mail te sturen aan: Spark@onsgezondheidserf.nl

Wij hopen u te ontmoeten op een van onze activiteiten om gezellig en fit de herfst foor te komen.