De Lentekriebels krijgen een vervolg

Op 19 en 26 maart hebben wij twee Lentekriebel-activiteiten georganiseerd voor de bewoners van Oosterhout en Slijk-Ewijk. Het doet ons plezier dat de lentekriebels inmiddels een begrip zijn en dat er heel snel een hele groep deelnemers was. We hebben samen in de kou gewandeld en vogelhuisjes gemaakt en op 26 maart genoten van een gezonde lunch die onder andere bestond uit een cougettesoep, een smoothie en verschillende belegde broodjes. Vervolgens werd er onder begeleiding van de Cesar therapie studenten een beweegles gegeven.

De reacties op de activiteit waren erg positief. Inmiddels heeft de gemeente Overbetuwe toegezegd weer bij te dragen aan het mogelijk maken van een vervolg. In de maanden mei en juni zullen er daarom weer activiteiten voor u georganiseerd worden. De studenten die hierbij ingezet worden vanuit Het SPARKcentre van de HAN starten op 25 april. Houdt u onze site en Facebook in de gaten en natuurlijk ook de folders die weer in de wachtkamers en in de dorpshuizen komen te liggen.