Verslag herfstkleuractiviteit “Met de vogels de winter door”

De zesde activiteit van herfstkleuren “Met de vogels de winter door”, is achter de rug. Samen met Ido Brokent flora en fauna deskundige hebben de deelnemers een mooie wandeling gemaakt in het bos op het landgoed Oosterhout. Ido heeft de deelnemers bewust gemaakt van alle mooie vogels en bomen in de omgeving. Vervolgens was er de mogelijkheid om onder het genot van koffie of thee en bananenbrood weer lekker op te warmen. Daarna zijn er vetbollen gemaakt om de vogels de winter door te helpen. Dit alles heeft voor een mooie leerzame en creatieve ochtend gezorgd.

De Herfstkleuren gaan verder! U kunt zich opgeven voor de volgende activiteiten (dinsdag 19/12 Fit het jaar uit: Yoga met lunch, vrijdag 22/12 de Zingquiz en de nieuwjaarsactiviteit) via spark@onsgezondheidserf.nl of via de aanmeldingsstrook in de folder. We ontmoeten u graag!