Solognote Schapen Hoeden was een succes!

 Misschien heb je ze vandaag door het bos zien lopen of langs de Oosterhoutse dijk: De kudde Solgnote Schapen van @Imkerij bloem met daar achteraan een groep wijkgenoten die zich hadden opgegeven voor deze bijzondere wandeling. Goed ingepakt tegen de kou, liep de groep het bos in. Een stressloze ochtend in het bos en de mistige uiterwaarden van Nijmegen Noord Oosterhout. Er was ontmoeting, mooie gesprekken, frisse lucht, kou en verstilling. Tijdens de wandeling hebben we ook periodes stilgestaan terwijl de schapen konden grazen. Tijdens dit stil staan werd de groep ook stil. Heel mindful om te ervaren wat er dan is, grazende schapen, ganzen die overvliegen, een motor op de dijk en ook je hele koude voeten. Het lekkere kopje kruidenthee in de buitenlucht was heerlijk. De groep heeft genoten van de rust en de ervaring in de natuur. De woorden die we terugkregen waren blij, heerlijk, bijzonder, rustgevend en voor herhaling vatbaar. Wil je ook een keer meelopen? Op 10 januari wandelt de herder weer met de groep schapen voor www.NijmegenNoordOffline.nl. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Opgeven kan via info@nijmegennoordoffline.nl
De activiteit is financieel mogelijk gemaakt door CZ en VGZ namens alle zorgverzekeraars en tot stand gebracht door ONS Gezondheidserf en in samenwerking met Stip Nijmegen Noord, GGD Gelderland-Zuid, Paul Swt Reuling, Indigo Gelderland afdeling Preventie, Marjon van Klaveren jeugdverpleegkundige, Gemeente Nijmegen