ONS beweeg- en ontmoetingsprogramma HERFSTKLEUREN is inmiddels in volle gang. Er zijn nu 2 activiteiten geweest waarvan we u graag een korte impressie geven: op 2 november hebben we een mooie route gemaakt met de Zonnetrein. De 21 deelnemers werden opgehaald bij het dorpshuis in Oosterhout, waarna we o.a. langs de Spiegelwaal zijn gereden. Rob Jaspers van de Gelderlander heeft onderweg veel verteld over de historie van het gebied en over de grote veranderingen die het ondergaan heeft. Voor veel mensen was het de eerste keer dat ze er kwamen na de metamorfose. Er werd pauze gehouden bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent voor koffie en thee. Het was een geslaagde middag.

Op 9 november hebben we de 2e Herfstkleur de “beweeggames” gehouden, waarbij de aanwezigen actief samen zijn gaan bewegen.

Het was een uitdagende, lerende dag waar we ouderen kennis hebben laten maken met een moderne vorm van bewegen (De Wii). Waar een moderne vorm van bewegen was, waren ook Oud-Hollandse spellen aanwezig om even terug in de tijd te duiken. De een kreeg plezier in het wii’en en de ander in het sjoelen. Kortom, ieder kon op zijn eigen manier meedoen en genieten.

Op deze dag stond beweging, ontmoeting en gezelligheid centraal. We hebben genoten van jullie actieve inzet en nieuwsgierige houding naar het onbekende ontdekken!

En na afloop was er heerlijk eten! 

Tijdens deze 2 activiteiten hebben we samengewerkt met Lucare. Hij probeert een nieuwe vorm van dagbesteding in Oosterhout op te zetten. Wat ons betreft tot nu toe zeer geslaagd.

De Herfstkleuren gaan nu zelfstandig verder. Wilt u ook meedoen met een activiteit van Herfstkleuren? De komende weken volgen er nog meerdere leuke activiteiten. U kunt bij de evenementen of in onze flyer zien welke activiteiten dat zijn. U kunt zich opgeven via spark@onsgezondheidserf.nl of via de aanmeldingsstrook in de folder. We ontmoeten u graag!