Lentekriebels 2019

Het programmaboekje voor de nieuwe lentekriebels ligt weer in de dorpshuizen van Slijk-Ewijk en Oosterhout en in de wachtkamers van ONS Gezondheidserf. We hebben weer heel veel leuke activiteiten. Ook zitten er er 2 kennismakingsochtenden bij voor Walking Football op 20 maart en 15 mei bij OSC. Neemt u een kijkje bij onze evenementen en kijk wat er voor u bij zit. Wij ontmoeten u graag bij een of meerdere activiteiten!

Bijeenkomst Walking Football, Old Stars

  Lijkt het u leuk om af en toe actief bezig te zijn? Heeft u altijd al een willen voetballen in een team of misschien was dit een hobby vroeger… Bezoek dan de bijeenkomst voor de Old Stars!
De bijeenkomst gaat over het oprichten van een Walking Football-team binnen Oosterhout, Slijk-Ewijk en Nijmegen Noord Oosterhout. Het is voor iedereen die het leuk lijkt de sport Walking Football te beoefenen.
Het Walking Football is een nieuwe voetbalvorm waardoor het mogelijk is om een leven lang van voetbal te blijven genieten. Een voetbalvorm in wandeltempo, waarbij de bal niet boven heuphoogte komt en dat op een kwart veld wordt gespeeld. Opgeven kan door een mail te sturen naar Elize.vanheuveln@han.nl of door u in te schrijven op de lijst die ligt in de dorpshuizen van SLijk-Ewijk en Oosterhout en in de Klif bij de biljarttafel.

De bijeenkomst vindt plaats op 7 december van 10 tot 11 uur op ONS Gezondheidserf, in de ruimte van het SPARKcentre. Van Boetzelaerstraat 16, Nijmegen

De Lentekriebels krijgen een vervolg

Op 19 en 26 maart hebben wij twee Lentekriebel-activiteiten georganiseerd voor de bewoners van Oosterhout en Slijk-Ewijk. Het doet ons plezier dat de lentekriebels inmiddels een begrip zijn en dat er heel snel een hele groep deelnemers was. We hebben samen in de kou gewandeld en vogelhuisjes gemaakt en op 26 maart genoten van een gezonde lunch die onder andere bestond uit een cougettesoep, een smoothie en verschillende belegde broodjes. Vervolgens werd er onder begeleiding van de Cesar therapie studenten een beweegles gegeven.

De reacties op de activiteit waren erg positief. Inmiddels heeft de gemeente Overbetuwe toegezegd weer bij te dragen aan het mogelijk maken van een vervolg. In de maanden mei en juni zullen er daarom weer activiteiten voor u georganiseerd worden. De studenten die hierbij ingezet worden vanuit Het SPARKcentre van de HAN starten op 25 april. Houdt u onze site en Facebook in de gaten en natuurlijk ook de folders die weer in de wachtkamers en in de dorpshuizen komen te liggen.